Co jsou a jak fungují virtuální kanceláře?

Podle platných zákonů musí mít každá firma sídlo neboli adresu, kde je zapsána v obchodním rejstříku. Právě takovou adresu vám nabízí www.kanclza500.cz

Prakticky to vypadá tak, že sedíte v pohodlí svého domu nebo kavárny a vaše firma přitom funguje na dané adrese a to zcela v souladu se zákony České republiky. Štítek neboli cedulka s vaší firmou je umístěna na domě, kde si svou virtuální kancelář pronajímáte. Recepce za vás přebírá a třídí poštu a může vám ji dokonce přeposílat tam, kam si přejete. V případě udělení plné moci se takto postará i o zásilky určené přímo do vašich rukou.  Virtuální sídlo firmy vám také nabízí možnost využít zasedací místnost pro potřeby vašeho jednání s klienty.

Finanční úspora

Bezesporu největší výhodou virtuální kanceláře je velká finanční úspora.  Znavujete se také zbytečného stresu spojeného s údržbou vašich prostor, úklidem, vybavením kanceláří a podobně. To vše za vás dělá správce vaší virtuální kanceláře. Další důvod, proč sídlo společnosti přesunout na adresu virtuální firmy je touha dostat se pod správu více vytíženého finančního úřadu a tak se méně bát potencionálních kontrol, které jsou samy o sobě zdrojem velkého stresu pro podnikatele. V České republice se totiž míra vytíženosti finančních kontrol v závislosti na daném místě liší až dvacetinásobně.

 Naše služby virtuální kanceláře jsou tu pro vás. A to již za 290,-kč / 1měsíc

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk