Komu je virtuální trvalé bydliště vlastně určeno?

Do situace, kdy nemáte nikde hlášen trvalý pobyt či jste k trvalému pobytu přihlášen jen na městském úřadě, se může dostat téměř každý a tisíce lidí to také již na vlastní kůži zažily. V běžném životě to pak s sebou přináší celou řadu nepříjemných komplikací a těch můžete být ušetřeni, pokud využijete našich služeb.

Virtuální trvalé bydliště jako rozumné řešení pro každého:

Této služby můžete využít z nejrůznějších důvodů. Jste-li hlášen k trvalému pobytu na městském úřadě, pak to při jakékoliv příležitosti, kdy musíte adresu bydliště prokázat, nepůsobí příliš důvěryhodně a do určité míry to i snižuje vaši reputaci.

Obáváte se exekuce? Nemůžete bez trvalého pobytu umístit vaše dítě do školky či základní školy?  Všechny tyto problémy vyřeší trvalé virtuální bydliště získané od nás.

Žijete v nájmu a majitel bytu vám z jakéhokoliv důvodu odmítá zřídit trvalý pobyt? Nechcete, aby všude kde je to nutné, byla například na internetu uvedena vaše skutečná adresa?

Co Vám poskytneme:

Po dobu, po kterou budete využívat této naší služby, budete mít uzavřenou regulérní nájemní smlouvu a získáte i svou poštovní schránku. Zajistíme pro vás také plnohodnotné poštovní služby jako příjem a výdej zásilek, informování o došlé poště i její případné přeposílání.

Výhod a tím i důvodů proč využít našich služeb je tedy celá řada. Neváhejte nás kontaktovat a svěřte tuto důležitou záležitost do rukou našich profesionálů. Rozhodně se vám to vyplatí. A to již za 290,-kč/1měsíc

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk