Virtuální trvalé bydliště

Komu je virtuální trvalé bydliště vlastně určeno? Do situace, kdy nemáte nikde hlášen trvalý pobyt či jste k trvalému pobytu přihlášen jen na městském úřadě, se může dostat téměř každý a tisíce lidí to také již na vlastní kůži zažily. V běžném životě to pak s sebou přináší celou řadu nepříjemných komplikací a těch můžete být ušetřeni, pokud využijete našich služeb.

Této služby můžete využít z nejrůznějších důvodů. Jste-li hlášen k trvalému pobytu na městském úřadě, pak to při jakékoliv příležitosti, kdy musíte adresu bydliště prokázat, nepůsobí příliš důvěryhodně a do určité míry to i snižuje vaši reputaci. Leasingové společnosti a banky nedávají úvěry a leasingy s trvalým bydlištěm na městském úřadě.

Obáváte se exekuce? Nemůžete bez trvalého pobytu umístit vaše dítě do školky či základní školy? Řešíte problémy s parkováním a rádi byste získali rezidenční parkovací kartu? Všechny tyto problémy vyřeší trvalé virtuální bydliště získané od nás.

Žijete v nájmu a majitel bytu vám z jakéhokoliv důvodu odmítá zřídit trvalý pobyt? Nechcete, aby všude kde je to nutné, byla například na internetu uvedena vaše skutečná adresa?

 Jste-li například OSVČ a zřídíte si trvalý pobyt , může na ni pak být s naším souhlasem dodatečně převedeno i sídlo vaší firmy.Po dobu, po kterou budete využívat této naší služby, budete mít uzavřenu regulérní nájemní smlouvu a získáte i svou poštovní schránku. Zajistíme pro vás také plnohodnotné poštovní služby jako příjem a výdej zásilek, informování o došlé poště i její případné přeposílání. Jsme schopni pro Vás zajistit i trvalé bydliště na doživotí a to za jednorázový poplatek.

Výhod a tím i důvodů proč využít našich služeb je tedy celá řada. Neváhejte nás kontaktovat a svěřte tuto důležitou záležitost do rukou našich profesionálů. Rozhodně se vám to vyplatí. 

 V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte  kontaktovat.

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk