Proč změnit poskytovatele bezpečnostní schránky ?

 

Jste majitelem bankovní schránky? Věděli jste, že banky nejsou nejlepším poskytovatelem těchto služeb? Srovnali jsme za Vás všechna pro a proti a výsledek je jasný – změnou provozovatele můžete výrazně ušetřit a vaše cennosti budou ve větším bezpečí. 

Bezpečnost především 

Spousta z nás se stále spoléhá na úschovu cenností pod vlastní střechou, což ale provází mnohá rizika. Pokud se nechcete zařadit po bok těch, které překvapil zloděj či živelná pohroma, je dobré začít přemýšlet nad tím, kam svůj majetek bezpečně uložit. A nejlepším řešením je bezpečnostní schránka. Ať už jste jejím majitelem, nebo o jejím pořízení teprve přemýšlíte, je důležité vědět, co vlastně od takové schránky očekávat. Bezpečnější uložení věcí, které jsou pro Vás cenné, vám nabídne v podstatě každý poskytovatel. Rozhodujícím kritériem pro volbu komu svěřit své cennosti se pak stává cena a rozsah služeb.

Lepší služby, aneb když Vám 8 hodin denně nestačí 

Známou pravdu, že cena je vždy až na prvním místě, asi není třeba zdůrazňovat, nakonec většina poskytovatelů si je toho vědoma a nabízí svým klientům srovnatelné ceny. V čem ale můžeme najít velké rozdíly, jsou služby. Potřebujete jít do své schránky v sobotu odpoledne s tím, že budete během pěti minut obslouženi? To bylo dříve nemyslitelné, ovšem dnes je to – s výjimkou bankovních domů – běžné.

Anonymita jako standard 

Nemusíte být zrovna sňatkový podvodník nebo se skrývat před finančním úřadem či exekutorem, abyste ocenili výhody přístupu ke schránce bez prokazování totožnosti. Jedním z nejzajímavějších benefitů, které ale nabízejí jen nebankovní instituce, je anonymita. Tuzemské bankovní domy totiž podléhají dohledu ČNB a úřadům v jejich případě nezůstanete skryti tak, jako v případě soukromých bezpečnostních schránek. Sem se dostanete diskrétně jen za pomoci karty , hesla a klíče. 

 

 

Typy schránek a ceník pronájmů si můžete prohlédnout na www.anonymsejf.cz  nebo nás můžete kontaktovat na 774 910 910 ceny již od 3kč za den.

Sdílejte

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Tisk